Madava, rođen u Bavarskoj (Njemačka), od 1993.g. u drevnim vaišnavskim hramovima proučava i prakticira drevnu đotiš astrologiju te vedske metode ispravljanja negativnih utjecaja i vedske rituale. Usavršio je znanja iz izvorne đjotiš astrologije temeljene na nakšatrama (sazvježđima) te je 2000.g. završio studij na Vedskoj akademiji u Njemačkoj. U travnju 2000.g. nakon 7 godina školovanja za obrednog svećenika imenovan je i iniciran od bonafide nasljednika drevne škole Brahma Madhva Gaudiya (vaišnava-smrt/sat kriya sara dipika). Nakon toga nastavio je obrazovati se na jugu Indije, posebno u Mayapuru (Zapadni Bengal), gdje je učio, primao vodstvo i pomoć od različitih učitelja.

Nakon što je od 1996.g. nadalje kontinuirano proširivao svoja astrološka znanja te pomagao i savjetovao ljude diljem svijeta, stalno se nastanio u Dalmaciji, obalnom dijelu Hrvatske. Astrološke konzultacije i savjetovanje mogući su na engleskom ili njemačkom jeziku.

Jyothish/Đotiš astrologija Izračun nakšatri prema datumu rođenja:

dublje značenje đotiša je “znanje o svjetlu”. U stihu 1.12.12 Srimad Bhagavatama, temeljne knjige vedskih spisa, objašnjena je praktična primjena toga drevnog znanja:

“Prema suptilnim zakonima prirode, svaki se dio našega tijela nalazi pod utjecajem određenih zvijezda, a živo biće dobiva tijelo za djelovanje da bi pod određenim astrološkim utjecajem provelo vijeme svog zatočeništva. Stoga je čovjekova sudbina određena položajem zvijezda u vrijeme njegova rođenja, a učen astrolog zna izraditi točan horoskop. To je velika znanost, a zloporaba ne umanjuje njezinu vrijednost.”

Prema našem iskustvu, ovo vedsko znanje praktičan je dokaz da svaka osoba posjeduje prirodno dane težnje i karakter. Pomaže nam prepoznati darove svake osobe i analizirati njene probleme te izabrati prave lijekove ili pristup životu i bilo kojoj specifičnoj situaciji.

Prije izvođenja samskare potrebno je astrološko savjetovanje (đotiš i nakšatra astrologije) radi bolje perspektive i šireg uvida u neophodne posebne metode ispravljanja negativnosti. Za svako astrološko savjetovanje potrebni su datum i (po mogućnosti) vrijeme te mjesto rođenja.

Đotiš-nakšatra astrologija: prema datumu rođenja pomažu nam da dobijemo uvid i saznamo okolnosti naše životne situacije, u odnosima, na poslu i sl., te nam daju uvid u sljedeći potreban i konkretan korak ili fazu. Izračun nakšatri ili zvijezda rođenja pokazuju značajna zbivanja i događaje te nam mogu dati iznenađujuć uvid u neke aspekte naše prirode ili duboko skrivene tendencije. Pomažu u otkrivanju našeg istinskog ja, a to je važan korak ka ostvarenju osobne slobode i istinskog identiteta. Takva analiza može dati uvide sa zaključkom: “To sam napokon ja!”

Astrološki izračuni povoljnog trenutka (muhurtha): Postoji pravo vrijeme za sjetvu, za žetvu, vjenčanje, operaciju ili liječenje, vrijeme za kupovinu, izgradnju ili rušenje kuće, pokretanje ili završetak projekta ili tvrtke, početak obrazovanja, ili za započinjanje putovanja. Za uspjeh bilo kojeg projekta ili nekih drugih aktivnosti potrebni su sretni termini i povoljni sati (muhurtha).

Astrologija kompatibilnosti: Što očekivati u odnosu s partnerom, prijateljem ili supružnikom te kako postati sretniji, postići ravnotežu i osigurati obostranu dobrobit u određenoj kombinaciji dviju duša? Koje su mogućnosti i tendencije sudbine? Kamo će odnos voditi?

Astrološka rješenja problema: Pronalaženje ispravnih rješenja trebalo bi biti glavni dio svakog astrološkog savjetovanja, slično kao savjet kada i kako otvoriti kišobran ako se na nebu pojave tamni oblaci ili ako podnevno sunce prejako sija. Poput liječnika koji će nakon postavljanja točne dijagnoze prepisati najprikladniji lijek za trajno izlječenje, tako će i stručan astrolog preporučiti odgovarajuća rješenja u skladu s danim trenutkom, mjestom i okolnostima.

Kontakt:

putem telefona – WhatsAppa – Telegrama – Skypea – Vibera – Messengera

Madava

TEL: 00385 92 2136696                  –         Molim vas SAMO napisani zahtjevi na  WhatsApp – SMS – Telegram ili Viber.

ISKUSTVA I PREPORUKE KLIJENATA : Naći ćete još iskustava na engleskom jeziku (Recommendations)